Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Magia drumului

Cele patru sate dintre Mara și Cosău, Budești, Sârbi, Hoteni și Breb sunt așezate pe văi și au ca axă drumul ce le leagă între ele și cu centrele urbane. De la drum mai departe ulițele șerpuiesc după cum le îngăduie terenul.

Pe drumul județean Cavnic-Budești se găsește locul în pantă numit Sub Pripor, la kilometrul 686 și altitudinea de 786,5 m, unde o iluzie optică face o „magie”. Aici toate mașinile oprite par să urce nepornite la deal, ca şi cum gravitația nu ar mai funcționa.

57053 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2020 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.