Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Cel mai bătrân proprietar de moară din Maramureș caută partener de afaceri

La 72 de ani, maramureseanul Gheorghe Opris din satul Sarbi isi mentine in functiune moara pe apa (valtoarea) si toate echipamentele aferente, cu toate ca are din ce in ce mai putini clienti carora sa le macine porumbul, sau sa le spele cergile, scrie economica.net.

Este inclus in circuitul turistic, dar lumea doar vine si pleaca. Mesterul isi doreste un partener care sa investeasca „cu cap” intr-o pensiune. El a bagat deja 100 mil. lei vechi in „industria” lui, care este marea atractie a zonei.

E mahnit ca nu stie daca, atunci cand el nu va mai putea sa ingrijeasca „industria”, ii va urma cineva la comanda acesteia.

Sursa:ZiarMM.ro

57234 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2020 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.