Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Expoziția fotografică „Sufletul satului românesc”

Data 15 mai 2015 Localizare Budești

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu" la Chișinău continuă seria expozițiilor itinerante, destinate cunoașterii și promovării valorilor culturii și istoriei naționale. În această serie se înscrie și expoziția „Sufletul satului românesc" organizată în colaborare cu primăria satului Budești. Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 15 mai 2015, ora 15.00, la Centrul de Cultură din comună, transmite Romanian Global News.

Expoziția, realizată de artiștii fotografi orădeni Constantin Dancoglu și Gheorghe Petrilă, cuprinde 42 de fotografii color care surprind imagini din câteva zone etno-folclorice ale Transilvaniei, cu precădere din Bihor, Maramureș și Bistrița-Năsăud.

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 19 iunie 2015.

Sursa:

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/eveniment/17561-expoziia-sufletul-satului-romanesc-la-budeti-.html

57233 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2020 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.