Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Festival folcloric „Nu vă uitaţi că-s micuţ”

Perioada 19 - 20 iunie 2016, Localizare comuna  Budeşti

Ansambluri populare de copii din toate zonele Maramureșului se adună, de „Rusalii”, pe valea Cosăului, în comuna Budești, o localitate situată în destinația eco-turistică „Mara – Cosău – Creasta Cocoșului”, pentru a se întrece în dansuri și cântece populare.

Acest festival este cel mai reprezentativ de pe Valea Căsăului, organizat cu scopul de a cultiva, în rândul celor mici, dragostea și aprecierea față de tradiție, folclor și portul popular maramureșan, promovând tinerele talente și adresându-se ansamblurilor folclorice de copii.

Organizator: Primăria Budești, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureș (instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș)

Sursa: http://www.romaniaturistica.ro/nu-va-uitati-ca-s-micut-budesti-maramures

57234 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2020 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.