Programul Operațional Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Județul Maramureș Instrumente Structurale

Standul zonei Mara-Cosău la Târgul de Turism al României

Judeţul Maramureş reprezentat prin Consiliul Judeţean Maramureş  a participat în perioada 14-17 martie 2013  la Târgul de Turism al României organizat la Bucureşti .

Pe o suprafaţă  de 100 mp s-a realizat promovarea destinaţiei turistice a zonei Mara-Cosău, prin recrearea spaţiului maramureşean autentic din zona de proiect. S-a oferit astfel  posibilitatea vizitatorilor de a descoperi identitatea acestuia şi a se transpune în specificul zonei oferit de toate elementele reprezentative ale standului expoziţional. Prezenţa a doi meşteri populari a permis redarea unei părţi din meşteşugurile practicate şi înscrise în cultura şi moştenirea zonei Mara-Cosău.       

În data de 15 martie 2013 de la ora 15:00 la 18:00  s-a organizat şi un moment artistic, cu dansuri şi muzică specifică zonei de proiect şi degustare de produse tradiţionale.

Ecouri în presă după participarea la Târgul de Turism al României :

http://drumliber.ro/ttr-1-targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara-2013/#more-12402

http://www.youtube.com/watch?v=MgPqKQYa4Jg

 

 

57231 de vizitatori în total Hartă site Condiţii de utilizare RSS
www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

© 2012-2020 MARA COSĂU. Toate documentele și fotografiile sunt proprietatea Consiliului Județean Maramureș.